09

Eylül
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ BAYRAM BEKTAŞ’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş, bugünkü antrenmanımızı takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk olarak Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Çaykur Rizespor A.Ş. maçını değerlendiren Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş, “Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi son taktik antrenmanımızı bugün gerçekleştiriyoruz. Yarın da hayırlısıyla yola çıkacağız ve inşallah iyi oynayıp, 3 puan ile döneceğimiz bir maç olur. Elbette taraftarımızın camiamızın beklentisi bu. Ama bu çocuklar inanılmaz bir aile oldular. Tek üzüntüleri, oyunlarının karşılığını alamamak. İnşallah iyi oynayıp 3 puan ile döneriz. Herkes için de iyi olur ve buda bizim için güzel bir başlangıç olur" dedi.

Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bayram Bektaş, “Kadroda bir değişikliğe gidilebilir. Biliyorsunuz ki biz 4 haftadır, asıl mevkisi kanat olan forvetle oynuyoruz. Forvetin olması bizim iki kanatta da inanılmaz elimizi rahatlatıyor. Dolayısıyla forvette ve merkez orta sahada duruma göre eksik oyuncuların yerini dolduracak futbolcularımız var. Her maçın hikayesi farklıdır. Rakip iyi organize olan, büyük bir camianın takımı. Ama bizde büyük bir camiayız. Kim oynarsa oynasın hedefimiz 3 puan ile sahadan ayrılmak. Benim tek üzüldüğüm nokta, bu takım şu an çok farklı yerlerde olabilirdi. Maalesef gol atamıyoruz. 2’de kaçırdığımız penaltı var. Biri son dakika 3 puanın geleceği buna üzülüyorum. İnşallah bu maç bizim çıkışımız olur. Çünkü herkesten önce bu çocuklar sezon sonuna kadar takımı götürüp, şampiyon yapacak. İnşallah bu hafta şeytanın bacağını kırıp, 3 puanla dönüp, Sakarya maçını da yenip, 2'de 2 yaparız. Sonrada milli ara var. Orada da tekrardan motivasyon olup, yükselişe geçeriz" diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları