16

Eylül
ANALİZ DEPARTMAN ŞEFİMİZ EMRE BAYRAKTAR’DAN AÇIKLAMA

Analiz Departman Şefimiz Emre Baraktar, bugünkü antrenmanımızı takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Açıklama öncesi 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve basın mensupları, Analiz Departman Şefimiz Emre Bayraktar’a çiçek verdi.

İlk olarak hafta sonu oynayacağımız Sakaryaspor A.Ş. maçını değerlendiren Emre Bayraktar, “Pazartesi günü Bayram hocamız ile yollar ayrıldı. Ona ve ekibine de çok teşekkür ediyoruz. Daha sonrasında görev bize tebliğ edildi. Bunu da onurla ve gururla karşıladık. Çok teşekkür ediyorum ve Sakaryaspor maçının hazırlıkları için hemen düğmeye bastık. Zaten bir önceki haftadan biz oynayacağımız rakibin maçın hazırlığını yapıyoruz. Ona göre haftalık planlamamızı yaptık. Ona göre rakip, savunmada, hücumda ne yapıyor çalışmalarınızı yaptık. Bugünde yine taktik antrenmanımızı yapıyoruz. Daha sonra yarın ter antrenmanımızı yapıp maç saatini bekleyeceğiz. Takım olarak maça inanıyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Bu maçta hiç olmadığı kadar taraftarlarımıza, basın mensuplarına, şehirdeki tüm vatandaşlarımıza ihtiyacımız var. Birlik beraberlik içerisinde bu maça çıkarsak, istediğimiz sonucu alıp, döneceğimize canı gönülde inanıyorum.  Burada alacağımız 3 puanın çok değerli olduğunu biliyoruz. İnşallah burada bu hafta 3 puanımızı alıp, gelecek hocamıza da ufak bir armağan vermiş oluruz ve elini de rahatlatmış oluruz. İnşallah 3 puanı alıp, milli maç arası var, iznimizi yapıp, tekrar çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Sakat veya cezalı oyuncular hakkında da bilgi veren Emre Bayraktar, “Samsunspor kulübünde eksik diye bir oyuncu tabirini kabul etmiyorum. Burada 27 kişilik geniş bir kadromuz var. Olmayan oyuncunun yerinde oynayacak futbolcu da en az onun kadar kaliteli. Biz burada bir takımız olan ya da olmayan çok önemli değil, biz sahaya çıkıp, gereğini yapacağız” diye konuştu.

HABERLER