04

Kasım
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ HÜSEYİN EROĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, antrenmanımızı takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.
9 maçta 4 gol yiyen Pendikspor karşısında alınan 3 puanın taçlanması için hafta sonu Göztepe engelini aşmaları gerektiğinin belirten Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, “Seri galibiyet almamız çok önemli. 4-5 haftalık üç puan kazanımlarıyla hangi noktaya geleceğimizi çok iyi biliyoruz” dedi. 
Takım kazanırken, oyuncuları da kazandığımızı ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Oyunu geliştirirken, oyuncuyu da geliştiriyoruz. Elimizdeki futbolcu grubundan en çok verimi nasıl alabiliriz diye sürekli düşünüyor, çalışmalar yapıyoruz. İki haftadır geliştirdiğimiz oyun sistemi,  takımımıza da olumlu yansıdı. Bu sistemi antrenmanda çalışmak ve oyuncularımıza aktarmak çok önemli. Bunu iyi yaptığımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Takımdaki tedavisi süren oyuncularla ilgili bilgi de veren Hüseyin Eroğlu, “Fofana ve Mücahit’in henüz süresi var. Yusuf Abdioğlu ise düz koşulara başladı. Tek tesellimiz Douglas Tanque'nin cezası bitti. Zor bir süreç yaşadık, ancak eksiklerle ilgili krizi en iyi şekilde geçtik. Her kriz bir fırsattır ve biz de bu durumu fırsata çevirdik. Eksikliklerden dolayı ben hiç bir zaman mazeret üretmedim. Çünkü kaliteli, potansiyelli çok oyuncum var. Bizim amacımız bu oyunculardan en yüksek verimi almak. Daha önce süre almayan Ali Ülgen, Yusuf Emre, Soner ve Muhammed Ali gibi oyuncularımıza süre vererek takıma katkı sağlamalarını başardık. Şu anda baktığımızda hepsi sistemin bir parçası oldu. Şampiyonluk hedefimizi gerçekleştirmeyi çok istediğimiz bu sezonda genç ve kaliteli futbolcularımız da büyük deneyim kazanacaklar. Sakat oyuncularımızın dönmesiyle hücum zenginliğimiz daha da artacak” şeklinde konuştu.  
8 günde üç maç oynayacak olmamızla ilgili gelen soruya da cevap veren Hüseyin Eroğlu, “Öncelikle Göztepe maçını düşünüyoruz. Güzel bir maç olacak. Göztepe camiası yüksek kültürü olan bir kulüp, onlar da sıkıntılı bir süreci iki galibiyetle geçtiler. Biz her rakibe saygı duyuyoruz. Ancak her maçı da kazanmak istiyoruz. Bu maçta en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Taraftarlarımızın hepsi bir arada ve tek hedefte olacak. Stada her gelen yanında bir kişi getirirse, dolu tribünler önünde galibiyeti daha güzel kutlayacağımı düşünüyoruz” dedi.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları