14

Şubat
TOULOUSE KULÜP BAŞKANI COMOLLI KULÜBÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Fransa’nın Ligue 1’de mücadele eden Toulouse FC Kulüp Başkanı Damien Comolli daha önce planlanan program çerçevesinde kulübümüzü ziyaret etti.
Ziyarette Nuri Asan Tesisleri 19 Mayıs Stadyumu ve Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’ni gezen Damien Comolli, Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Üyemiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Soner Soykan, Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar ve Futbol Akademi Koordinatörümüz Savaş Serdar ile bilgi alış verişinde bulunarak, ileride yapılması olası işbirlikleri hakkında görüşmeler sağladı. 
Kulübümüzü ve tesislerimizi çok beğendiğini ifade eden Damien Comolli, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için de başsağlığı diledi.
Ziyarette ayrıca A takım teknik heyetimiz, scout ekibimiz, analiz ekibimiz Gençlik Gelişim Sorumlumuz Ali Bilgici, Finans Direktörümüz Koray Yalçın, Tesis ve Stadyum Müdürümüz Sinan Hacıyunus, Satış ve Pazarlama Müdürümüz Tuğba Kocaeli, E-Ticaret Müdürümüz Cansu Turgut ile Toulouse FC Kulübü Strateji ve Kültür Başkanı Selinay Gürgenç ve Toulouse FC Kulübü Futbol Gelişim Direktör Remy Loret de katıldı.

HABERLER