25

Şubat
YILPORT SAMSUNSPORUMUZ – ÇORUM FK : 3 – 0

Takımımız, TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum Futbol Kulübü ile oynadığı ve gelirinin depremzedelere bağışlandığı dostluk maçını 3 – 0 kazandı. Maçın başında, deprem bölgelerinde görev alan arama ve kurtarma ekiplerine her iki takım oyuncuları çiçek verirken birlikte fotoğraf çekindiler. 

Tribünler maç boyunca depremden etkilenen illerin plaka kodlarına göre tezahürat yaptı. 

Takımımız da sahaya Aykut, Soner, Yunus, Alim, Zeki, Harris, Celil, Yusuf Emre, Osman, Fofana, Tanque 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Ali Ülgen, Laura, Ahmet, Soner Aydoğdu, Ali Kaan, Yusuf Abidoğlu, Elano, Cihan, Polat ve Bennasser oyuna dahil oldu.

Çorum FK takımı da sahaya Ali Türkan, Serkan, Erkan, Berkay, Fatih, Timür, Ferhat, Gökhan, Hurşit, Suat, Sinan 11’i ile çıktı. İkinci yarıya da Bayram, Mertcan, Mustafa Emre, Mustafa Erden, Emre, Salih, Atakan Cangöz, Atakan Akkaynak, Murat, Sabrican, Selim, Muhammet oyuna dahil oldu.

İlk yarısı 1-0 biten maçı takımımız 3-0 kazandı. Maçın gollerini takımımızda Ahmet Sagat, Gaetan Laura ve Douglas Tanque kaydetti. Karşılaşmayı Samsun bölgesinden Yakup Bakır, Coşkun Yalçın, Ogün Keleş yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Teksen Eker görev aldı.

HABERLER