18

Mart
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ HÜSEYİN EROĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, deplasmanda 1-0 kazandığımız Gençlerbirliği maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, “Bugün 18 Mart. 108 yıl önce bugün Vatan olduk. Çanakkale Zaferimizi kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Çok mutluyuz. Sezonun en değerli galibiyetlerinden birini aldık. Rakibimizi mücadelesi ve oynadığı futboldan ötürü kutluyorum. Gençlerbirliği kulübü bu kadroyu sezon başında kurabilmiş olsaydı Süper Lig'in kuvvetli adaylarından biri olurdu. Türk futboluna önemli isimler yetiştiren Başkent ekibinin 100. yılını kutluyorum” dedi.
Zorlu bir rakip yendiklerini ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Biz bu müsabakada çok zorlu bir rakibi yendik. Biz ilk yarıda gerçek kimliğimizden uzaktık. Penaltıda bu kez şans bizden yanaydı. Yine duran bir toptan gol bulduk ve devrede takıma 3 dokunuş yaptık. 65'e kadar maçı kopartmamızı sağlayacak çok sayıda etkili hücum yaptık pozisyonlar bulduk. Kalan sürede iyi savunduk ve şampiyonluk yolumuzu 1 hafta daha kısalttık. Oyuncularımı kutluyor, Ankara'ya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sezon sonuna kadar 10 hafta var. 2'si ligden çekilen takımlarla olacaktı. 8 maçımız kaldı. 5'i iç sahada. Önümüzdeki maçta tıklım tıklım dolu coşkulu Samsunspor taraftarlarını bekliyorum. Galibiyet yıllardır Süper Lig'i özleyen taraftarlarımıza armağan olsun” diye konuştu.

HABERLER