01

Nisan
DAVOR SUKER VE SEFO SAMSUN’DA

 

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker ve Rapçi ve söz yazarı Seyfullah Sağır (Sefo), Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın davetlisi olarak takımımızın bugünkü maçını izlemek üzere Samsun’a geldi.

İlk olarak Nuri Asan Tesisleri’ne gelen Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker ve Rapçi ve söz yazarı Sefo, Başkanımız Yüksel Yıldırım, Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Üyemiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Soner Soykan, İcra Kurulu Üyemiz Suat Çakır ve Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile birlikte tesislerimizi gezdi. 

Daha sonra oyuncularımızla bir araya gelen Davor Suker, şampiyonluk yolunda takımımıza başarılar diledi. Ardından Mustafa Kemal Erkanat Futbol Akademimizi gezen Davor Suker, başkanımız Yüksel Yıldırım’ın burada yaptığı hizmetlere hayran kaldığını ifade etti.

Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın davetlisi olarak Samsun’a gelen Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker ve Rapçi ve söz yazarı Sefo, bugün saat 20.30’da oynayacağımız Pendikspor Futbol A.Ş. maçını izleyecek.

 

HABERLER