16

Mayıs
ŞAMPİYONLUK KUPAMIZ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE

Spor Toto 1. Ligi’n bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve kupasını alan takımımız, şampiyonluk kupasını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne götürdü.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan vekilimiz ve İcra Kurulu Üyemiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Soner Soykan ve İcra Kurulu Üyemiz Suat Çakır, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Samsunspor hem Süper Lig’e yükselmesi hem de altyapısına verdiği önem ile eski günlerde olduğu gibi yine birçok yıldız futbolcu yetiştirecektir. Ziyaretten dolayı Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ile İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır’a ve tüm Samsunspor camiasını teşekkür ederim” dedi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile güzel bir çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Üyemiz Veysel Bilen, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile irtibatlı bir şekilde güzel bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşmak hepimizi çok mutlu etti. Yeni sezonda da aynı uyum ile çalışmaya devam edeceğimizden şüphemiz yok. Bizim her zaman yanımızda olan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümü Sayın Feyzullah Dereci’ye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERLER